Årets jultallrik kostar 199 kr och kan beställas from 20 nov på 0921-54484.

Årets jultallrik kostar 199 kr och kan beställas from 20 nov på 0921-54484.

|
Friterad halloumi |
69 |
|
Moulles |
95 |
|
Vitlöksbröd med aioli |
79 |
|
Ugnsgratinerad chevre, päronkarameliserade valnötter, picklad rödlök, sallad, rostade valnötter och balsamicoemulsion |
89 |
|
Friterad gnocci päronketchup, gorgonzolasås. |
79 |
|
Arancini risottobollar med citron och vitlök, picklad rödlök och basilikaaioli. |
89 |
|
Balsamicomarinerad flapsteak karamelliserad lök och dragonkräm |
109 |
|
Steak sandwish med oxfile, lök, dijonmajonäs, saltgurka och farm fries. |
225 |
|||||||||||
|
Svamprisotto krämig risotto med höstens svamp, smörstekta kantareller och prmesan, |
179 |
|||||||||||
|
OXFILÉ 180 g |
309 |
|||||||||||
| OXFILÉ PASTA pasta, stekt lök och husets whiskeypepparsås. |
195 |
|||||||||||
|
MOULES FRITES |
195 |
|||||||||||
|
BOUILLABAISSE fisksoppa med lax, blåmusslor och handskalade räkor. Serveras med vitlökbröd och basilikaaioli. |
229 |
|||||||||||
|
GNOCCI ROSSO handgjorda gnocci, krämig tomatsås, rostade pinjenötter toppat med parmesan. |
189 |
|||||||||||
|
|